Vatrootporni vakuumski pamučni pjenasti madrač

Vatrootporni vakuumski pamučni pjenasti madrač

Debljina 13 inča debljine sa 3-inčnim gelom Infused HD memorijskim pjenastim slojem udobnosti, slojem dodatnog komfora od 1 inča, slojem ventilacionog sloja od 2 inča i bazom za terapeutsku podršku od 7 inča, veličinom kraljice 60 x 80 x 13 Milioni čestica gela u HD Memory Foam Layer kako bi dušek bio hladniji i udobniji od regularne memorijske pjene. Otvorena ćelijska tehnologija omogućava prolaz vazduha, održavajući dušek hladan i udoban. Poklopac patike je napravljen od prirodnih bambusovih vlakana koji se mogu skidati i prati.

Detalji o proizvodu  • Debljina od 13 inča debljine sa 3-inčnim gelom Infused HD pamučnim pjenastim slojem udobnosti, slojem dodatnog udobja od 1 inča, 2-inčnim ventiliranim slojem protoka vazduha i 7-inčnom terapeutskom bazom za podršku, veličine Queen 60 x 80 x 13

  • Milioni čestica gela se inficiraju u HD Memory Foam Layer kako bi dušek bio hladniji i udobniji od regularne memorijske pjene. Otvorena ćelijska tehnologija omogućava prolaz vazduha, održavajući dušek hladan i udoban. Poklopac patike je napravljen od prirodnih bambusovih vlakana koji se mogu skidati i prati.

  • U skladu sa krivinama vašeg tela za veće otpuštanje pritiska i pravilno poravnavanje kičme. Smanjuje bacanje i okretanje, eliminiše prenos kretanja i pruža odličan noćni spavanje.

  • Prirodno anti-mikrobiološki, hipoalergenski i prašini.

  • Dušek komprimovan i valjan za isporuku - lako se nosi i štedi novac za troškove isporuke, 25 godina garancije

memory foam mattress (1).jpg

memory foam mattress (10).jpg

memory-foam-mattress.jpg

Hot Tags: Vatrootporni vakuumski pamučni pamučni dušek, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, prilagođeni

Srodni proizvodi

Upit