10inch Home Funiture Memory Foam Bed Dušek

10inch Home Funiture Memory Foam Bed Dušek

Wholsale China High Quailty Custom za Twin, Queen Mademoiselle Foam Madras Pomozite da podržite svoje telo duž krivina i prirodnih linija tela. sa vrhunskom memorijskom penom i podrškom za čvrstu bazu, ovaj dušek za pjenastu memoriju pruža ugodan i ugodan noćni san Edge Smanjiti leđa, vrat, bol u zglobovima

Detalji o proizvodu

 

10inch Home Funiture Memory Foam Bed Dušek


• Poklopac

Razno jacquard pletenje, poliester, prati patentirani džep, dno nonslip.

Može i logotip i dodati pamuk, bambus, aloe na spoljašnjem nivou prema indikaciji kupaca.

 

• Punjenje

Samopodešavajuća mekana pjena visoke gustoće pjene na vrhu i refleksna pena na bazi.

Vatrootporni materijal je dostupan.Čvrstoća

Možda mislite da bi bilo nemoguće dobiti ideju čvrstine kupovine na mreži. Međutim, kada pogledate udaljavanje od udara, možete donijeti odlučnije odlučnost nego što ste verovatno shvatili. Što je veći rejting ILD, čvršći možete očekivati da će proizvod biti.

Postoji prilično opseg, pa ću vam javiti mekši i teži kraj stvari. Proizvod sa ILD od 12 bi bio vrlo mekan dok bi 50 bilo vrlo čvrst proizvod. Prema tome, ako više volite nešto u sredini, to bi vas negde od sredine do gornjih 20-ih. Dok analizirate gornje slojeve, tipično ćete naći ILD od oko 12-16 za udobnost. Međutim, kada se spustite na slojeve podrške, obično se povećavaju. Vaš ukupni ILD smatra sve slojeve kao kombinovane jedinice.


cool gel dušek
Funkcija

Ako vam je važan dobar noćni san, prestanite da se rešite manje i doživite neverovatan komfor dušeka od pamučne pene Ovaj neverovatan madrac ima 3-inčni sloj od 5 kilograma gustine. Nasa je razvila memorijsku penu na vrhu podloge od 5 ", 2,5-kilazinastog bazičnog sloja tradicionalne pene. Memorijska pjena osetljiva na temperaturu prilagođava se svom jedinstvenom stilu spavanja kako bi se obezbedio konačni komfor koji oslobađa pritisak. Izrađen od 100-postotnog hipoalergenog materijali, ovaj dušek je idealan za one koji pate od alergija. Poklopac koji se uklanja čini održavanjem vašeg dušeka jednostavnim i jednostavnim.

Hot Tags: 10inch Home Funiture Memory Foam Bed dušek, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, prilagođena

Srodni proizvodi

Upit