Pamučna pamučna memorija za automobil

Pamučna pamučna memorija za automobil

Vožnja dugim satima ili putovanje u avionu su neki od razloga za bol u vratu, pogotovo ako su sedišta nepravilno dizajnirana sa podrškom za vrat. 2. Patentirana jastučnica za automobil je uglavnom stvorena da vam pruži podršku koja vam nedostaje i drži glavu u boljem položaju. Ovo je mekana verzija posebno dizajnirana za one koji više vole jastuk da bude na mekoj strani. Smanjili biste buduće glavobolje i stres. 3. Car Vratna jastuk je ortopedski jastuk koji odgovara obliku vašeg vrata, dajući vam optimalnu podršku. Ovaj udoban vratni jastuk napravljen je od visokokvalitetne memorijske pene u obliku vašeg tela i zadržava toplotu za ublažavanje napetih mišića. Kompaktan dizajn čini ga idealnim za svugdje. Otklonite bol u vratu izazvan lošim držanjem ili nedostatkom podrške.

Detalji o proizvodu

1.Dobra vožnja ili putovanje u avionu su neki od razloga za bol u vratu, posebno ako sedišta nisu pravilno dizajnirana sa podrškom za vrat.

 

2. Patentirana jastučnica za automobil je uglavnom stvorena da vam pruži podršku koja vam nedostaje i drži glavu u boljem položaju. Ovo je mekana verzija posebno dizajnirana za one koji više vole jastuk da bude na mekoj strani. Smanjili biste buduće glavobolje i stres.

 

3. Car Vratna jastuk je ortopedski jastuk koji odgovara obliku vašeg vrata, dajući vam optimalnu podršku. Ovaj udoban vratni jastuk napravljen je od visokokvalitetne memorijske pene u obliku vašeg tela i zadržava toplotu za ublažavanje napetih mišića. Kompaktan dizajn čini ga idealnim za svugdje. Otklonite bol u vratu izazvan lošim držanjem ili nedostatkom podrške.

 

Naziv predmeta

jastučići za pjenu iz memorijske pene za automobil

Materijal Sporo spuštanje memorijske pjene
Veličina 29 * 24 * 15 cm
Težina 40 0g
Boja
Crna, siva, sivo bela, smeđa
Karakteristike Otpornost na nisku temperaturu -10 stepeni
Funkcija Donji vrat i glavu intimnom brigom
Paket 1 komad / set u netkanoj vrećici
Isporuka EMS, DHL, UPS, Sea shipping

jastuk jastuk (1) .jpgjastuk za jastuk (65) .jpgjastuk za jastuk (5) .jpgjastuk jastuka (8) .jpg

Hot Tags: jastuk za vrata iz memorijske pene za automobil, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, prilagođeni

Srodni proizvodi

Upit