2018 na 23 Kina Dalian međunarodni sajam namještaja
- Feb 27, 2018 -


blob.png2018, na 23 Dalian međunarodni sajam namještaja Održat će se na svibanj 21-24 Xinghai Expo plaza u Dalian. Izložba će uglavnom izlagača pružiti potpunu integraciju lanca industrije namještaja i stvoriti najviše odgovara display, trgovina i razmjenu platforma.


2018, Dalian sajam namještaja cjelovito spojene i nadograditi, vertikalno povezana uzvodno i nizvodno od industrijskog lanca i horizontalno integrirati srodne industrijske lance. Trgovina pristajanja platforma na 22 Dalian međunarodni sajam namještaja uspješno održana. To je važan vanjskotrgovinski platforma za industriju Sjeverne namještaja. S ciljem "stručni sastanak s Japanom i zrači pet zemalja sjeveroistočne Azije", sajam ima za cilj stvoriti platformu za namještaj trgovina u sjeveroistočnoj Aziji i kako bi kineski namještaj stvarno zagrljaju svijeta! Zbog "Poli" i postati temelj industrije Sjeverne namještaj od punog drveta baze - Zhuanghe, i Dalian namještaj, drvo, vrata i prozore udruge i broj zgloba i tiho izložba.


Svibanj 21-24, 2018, Dalian međunarodni sajam namještaja i Dalian International zgrade materijala izložba održana po prvi put održati na istom mjestu, zbog "Poli" i promjena, izložbenog prostora, kategorija bit će potpuno pokrivaju cijeli dom lanac "Pan-dom proizvodi izložba".