Američki posteljinu industrijske trendove
- Jan 25, 2018 -

Američki posteljinu industrija Udruga je da ubrzanje ekonomskog rasta i nekretnina tržište zagrijavanje će donijeti više robustan rast u sad posteljinu industrije do 2018.


Međunarodni spavanje proizvodi Udruga (ISPA) objavio trogodišnji rast ciklus prognoza u listopadu, koji prognoze da industrija će imati skroman rast u 2017 ali stalno povećanje do 2019.


Međutim, ISPA upozorava da mnoge varijable su na poslu i da je sve teže predvidjeti posteljinu industrije.


Prema najnovije prognoze prodaje (US $) će se povećati za 4,5% dogodine (2018), madrac madrac pošiljke će se povećati za 3,0%, madrac će povećanje prodaje za 5,0% do 2019, a madrac pošiljke povećanje za 3,5%.


Najteža godina u ISPA je prognoza je 2017, sa ISPA svjedoci 1% povećanja madraca i madraca porast od 0,5%.


Ovo je daleko od optimistična prognoza ISPA u lipnju, kada ISPA očekuje stopu rasta madrac će doći do 4.5% ove godine, dok pošiljke će doći do 3,5%.


Zašto je to tako?


Posteljinu industrija stručnjaci nisu sigurni, oni misle da situacija treba biti bolje nego sada, i napomenuo da je industrija prolazi kroz ogromne promjene.


ISPA također napravio sličan stav rekavši da kupujući uspješnost različitih industrija uključujući posteljinu proizvoda nije vrlo dobar.


U listopadu njegova prognoza, ISPA je rekao: "dok ekonomski pokazatelji, uključujući zaposlenje, stanovanje, BDP i inflacija, pokazati da je gospodarstvo stabilno i još raste, sve, od automobila i aparata do odjeće, Moda i posteljinu u mnogim područjima, potrošači su loše i rastaviti otežava prognoziranje. "


ISPA je također primijetio da posteljinu industrija doživjela "glavnih subverzivan i promjena" ove godine. Konsolidacija poslovanja u maloprodaji industriji su promijenili broj i lokacija maloprodajnim trgovinama, miks proizvoda i konkurencije. Dugoročnih odnosa proizvođač-trgovac na malo su se promijenile. Prodaja sklopiva madraca, boksač madraca i e-trgovina također raste kao tradicionalna linija između dobavljača materijala, madrac proizvođača i trgovaca je nejasna. "


Jerry Epperson, managing partner u Mann, Armistead i Epperson, rekao je ISPA poduzima korake za bolje upravljanje brzo rastuće industrije kutija top madrac.


Epperson, član odbora ISPA je statistika, rekao je: "uvezeno madraca raste na ogromnu stopu i će steći tržišni udio na našem tržištu, ali će vršiti pritisak na jedinične cijene u narednim godinama."


"Ove godine ekonomski učinak je dobar, koja je potiče se potražnja za madrace, uključujući prodaju kuće, dohotku, nove obiteljske strukture i potrošača zapošljavanja, kao i tržište dionica i nekretnina vrijednosti veće, što čini mnogo Amerikanci osjećaju više pritoka, "Epperson napisao u ponovo ispitivanje mimo ISPA.


Rekao je neke pozitivne čimbenike za 2017 će imati koristi industriji dogodine, i one dobitke odrazava u ISPA je jači prognoza za 2018.


Epperson piše: "Vidimo da i sa BDP veći od očekivanog ekonomskog modela, ovaj rast će se nastaviti kroz 2019. Stoga, očekujemo madrac prodaja rasti od 5,0%, a pošiljke za 3,5% u 2019 po mom mišljenju, ovo je vrlo lako postići. "