Kina madrac tržišna situacija i Trend razvoja industrije
- Jan 27, 2018 -

Global namještaj industrija razvija stalno sa golem prostor za rast. Namještaj kao neophodno trajnih potrošačkih dobara, razvoj i globalni i nacionalni ekonomski razvoj su usko povezani. Sve u svemu, u industriji namještaja u cjelini zadržala relativno stabilan trend razvoja. Do 2015 godine, Ukupna industrijska proizvodnja u vrijednosti do 455 milijardi američkih dolara. Globalni ekonomski oporavak i brzi rast novih tržišta, budući razvoj svjetske industrije namještaja će imati široke perspektive.


U kontekstu globalne namještaj industrije u zemljama u razvoju i dalje prenijeti našu zemlju u međunarodnim namještaj trgovine diže pozicija. 2015 godine, izvoz namještaja u Kini je 29.938 milijardi američkih dolara, skočio za 1,69%.


Azijsko-pacifičkoj regiji je svjetski glavni madrac proizvodnihpodručja, madrac Izvozi u Kini održavati stalan rast ukupnog. Azijsko-Pacifička regija je svjetski vodeći proizvođač madraca i Kina je vodeći proizvođač madraca u azijsko-pacifičkoj regiji. Od 2015 do 2016., vrijednost izvoza madrace, posteljinu i sličnih proizvoda i usluga blago, smanjuje za 0,68% i 1,48% respektivno, ali ostala relativno visoka Sveukupno.


Brz razvoj tržišta domaće madrac održavati brzi spoj rast stopa. S rastom domaćih prihoda, stopa urbanizacije i stalan rast potrošnje navike madrac, domaće madrac tržište unio brzi razvoj pozornica, povećanje od 676 milijuna američkih dolara u 2002 godine na 6.8 milijarde američkih dolara u 2014., s spoj rast stopa dosegla 21.21%, do 2014 sad je obuzeo Sjedinjenih država kao svjetski najveći madrac potrošač tržište.