Saznajte više o budućnosti meke namještaj proizvođača
- Feb 07, 2018 -

Prilagođene robe u predindustrijskog društva je Norma. U dvadesetom stoljeću, napast od proizvođača da usvoje masovnu proizvodnju modela, jeftina, lako dostupna roba privlači potrošače od unikata jedinstveni do ranih dana. U 21 stoljeću, odskakati u ujedinjenje produkta ima rekindled želju potrošača za jedinstveno prilagođene proizvode.


Rastuća potražnja za prilagodbu je stvaranje efikasnosti i profitabilnosti trenutni proizvodni model sve više i više napeta. Međutim, kompanije koje su sve više prilagođene uspjeti dostaviti zahtjeve potrošača lice rizik od gubitka prihoda i lojalnost kupaca.


Tako softver stolara što se prilagoditi promjenama na tržištu i osigurati oni cvjetaju u živoj globalnom tržištu? Mnogi promatrači vjeruju da smo u predstavljaju novu industrijsku revoluciju, često se spominju kao četvrta industrijska revolucija ili industrija 4.0, koji će omogućiti tvrtke način bave sve kompleksnije Prerađivačka industrija i osigurati veće mogućnosti za proizvod inovacija poslovnih modela transformacije.Industrija 4.0, krovni pojam za mnoge digitalne tehnologije, već mijenja proizvodnja; Ona predstavlja novi način proizvodnje i neizbježna budućnost. Živimo u stalno povezani ere: Tableti, Mobiteli, pametne kuće. To je prirodno za ovu tehnologiju na kraju ući u svijet za proizvodnju.


Tijekom digitalizacija industrijskih procesa, od kreiranja do proizvodnje, industrija 4.0 stvara nove tvornice ekosistem organizacije. Sveobuhvatnu mrežu Automatizacija, proizvodnja i mnogo će voziti vanjske vrijednosti lanca sudionika u protoku digitalne komunikacije između strojeva, unutar i izvan stroja. Umreženi proizvodni sustav omogućuje izgraditi pametnije Proizvodnih procesa i lanaca opskrbe. Ona također pomaže stvoriti pametne tvornice.


Prirodno komuniciraju ljudi, strojeva i proizvoda na društvenim mrežama kao što su Facebook ili Twitter, ove pametne tvornice upravljati viši stupanj složenosti, su manje osjetljivi na smetnje i omogućiti efikasnije proizvodnje.