Kad san napušta tijelo za 72 sata
- Feb 28, 2018 -

2.jpg


mozak


Nakon 72 sata od nedostatka sna, veliku količinu hormona stresa se proizvode u tijelu, što dovodi do ozbiljnih pad u sposobnost mozga da sintetizira nove ćelije. U ovom trenutku, kaotična stroj mozak usporava i Jezične sposobnosti, sposobnost izračuna i sjećanje prisiliti sve kap značajno. U ovom trenutku, imate iluzije. I ne samo to, vaš duh će biti blizu rubu kolapsa.


Ne stare prije endokrini sustav


Postoji mali organ zove hipofiza u mozgu koji regulira funkcionalne regulacija drugih endokrinih organa u tijelu i pod utjecajem sna. Endokrini osi hipotalamus-hipofiza-adrenokortikalne osi, koji regulira vanjskog stresa u tijelu i regulira probavu, imunitet, raspoloženje, seksualnu funkciju i potrošnje energije, nakon 72 uzastopna dana bez sna, biće kao što je kaotičan Nadzorna ploča, uzlaznom ili silaznom glukokortikoidi porast abnormalno, što dovodi do niza poremećaja u tjelesne organe.


Gastrointestinalnog trakta


Manjak sna kao ozbiljan psihološki i Fiziološki stresori mogu lako za želučane sluznice je najranjivije na stres i oštećenja želučane sluznice znači da su ljudi koji manje spavaju češće pate od Peptički ulkus bolest.


srce


Iako srce još se treba raditi kada spava, učinci deprivacije spavanja na srce ne može se podcijeniti. Epidemiološka istraživanja velikih populacija su pokazali da za one koji imaju noćne smjene rada u svezi potrebe, njihov rizik od infarkt je veća nego kod prosječne osobe. Ova promjena može biti zbog dugotrajno nesanica vodi do povećane upala u tijelu, preko puta Natjerajte srce krvne opskrbe plovila zid grubo, plaka, kao višegodišnji zapuštenost vodovodne cijevi, koja je često klijavost od koronarne bolesti srca.