5s rebound pamučna pjena za posteljinu za odrasle

5s rebound pamučna pjena za posteljinu za odrasle

Sprečava krikove u vratu - Gusti materijal jastuka za memorijsku pjenu sprečava savijanje vratu u neugodnim pravcima. Zbog toga su sjajne za putovanje. Drži kičmu poravnato - Pošto jastuk za memorijsku pjenu sprečava savijanje vratu, on vam omogućava da ostane poravnato. Kalupi u obliku glave - Konture jastuka pamučne pene prema obliku glave, baš kao što se dušek memorijske pene okreće vašem telu. Na raspolaganju su u različitim oblicima - Jastuci za pjenu za pamženje su dostupni u različitim oblicima, što je zgodno jer će vam potreban jastuk zavisi od vaše pozicije za spavanje.

Detalji o proizvodu

5s rebound pamučna pjena za posteljinu za odrasle


Funkcija proizvoda
1. Otežava pritisak:
Sa trupom n-ćelija , vazduh između ćelije će proći kada jastuk uguši spoljnim pritiskom, tako da se stres može ravnomerno disperzirati kroz celu kontaktnu površinu, čime se osećate kao plutajući na vodi ili vazduhu.
2. Osjetljivost na temperaturu / automatska deformacija:
Može se automatski deformirati prema telesnoj temperaturi, kada se povećava elastičnost, kada se temperatura tela pada, jastuk će prilagoditi mekoću. Ovom funkcijom, upotreba jastuka može učiniti vašu glavu i vrat stabilan i smanjiti mogućnost krutosti, kao i mogu efikasno sprečiti probleme u vratnim vratima.
3. Anti-bakterijski i anti-mite:
Spora obnova memorijske pene može inhibirati rast gljivica i odbiti stimulativni miris. Ova funkcija će se pojaviti uočljivije kada se tokom spavanja nalazi znoj ili pljuvačka.
4. Zapaljivost vazduha i apsorpcija vlage:
Memorijska pena je izrađena od poliuretanske ćelije, svaka ćelija je međusobno povezana između jedinice, kada je pritisnuta spoljašnjim pritiskom, vazduh između ćelije će proći, tako da ima odličnu apsorpciju vlage i disanje imovine.

jastuk za spavanje za spavanje (2) .jpgjastuk za spavanje za spavanje (4) .jpgjastuk za spavanje za spavanje (5) .jpg

jastuk za spavanje za spavanje (7) .jpg

jastuk za spavanje za spavanje (8) .jpg

Jastuk koristi mekanu memorijsku pjenu kako bi postigla udobnost i podršku.
Terapijski jastuk pomoću vratnog rolna ispred, donjeg centra za vuču, koji dozvoljava vašoj glavi da se podiže udobno i savršeno drži, promovišući prirodnu krivinu vrata, jer pruža nežnu vuču.
Dizajn i stil nudi višeslojni jastuk koji nudi različite opcije za pozadinu i stranu

Zašto nas odabrati?


MATTRESS-SERVICE_04

Jastuk memorijske pene je sjajan pratilac dušeka za memorijsku pjenu. Ako još uvek niste prešli na dušek za pjenu od pamuka, to je jeftiniji način da isprobate memorijsku pjenu pre nego što napravite investiciju dušeka.

o-us-sa-pjenom-tvornicom


Hot Tags: 5s rebound pamučna pjena za posteljinu za odrasle, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, prilagođena

Srodni proizvodi

Upit